Onycho, medisch voetzorgverlener. - Uw voeten zijn mijn zorg
Onycho betekent: alles wat met nagels te maken heeft en daarom vind ik dit en passende naam voor mijn werk als  medisch- oncologisch voetzorgverlener (pedicure).
Ik nodig u uit om mijn site eens rustig door te lezen.
 
Wie ben ik?
 
Mijn naam is Rita Scholtens en ik heb de opleiding tot medisch pedicure gevolgd aan de Noord Nederlandse Academie in Groningen, daarna heb ik de opleiding oncologisch voetzorgverlener succesvol afgerond in september 2014 bij De medische voet te Amsterdam. In 2015 heb ik mijn MBO-4 (crebo) diploma behaald. Ik ben lid van de NMMV beroepsorganisatie van medisch voetzorgverleners onder nummer  45875 en mijn registratienummer bij het KRP is 12644 en bij Kabiz is mijn registratienummer:18103422182.

 
Wat doe ik
 
Na 26 jaar in de zorg te hebben gewerkt ben ik sinds 2009 werkzaam als medisch voetzorgverlener.
 
Waar en wanneer doe ik dat?
Op de maandag t/m donderdag werk ik in de praktijk op afspraak. Ook in het Heijmanscentrum  en de Veldspaatflat ben ik werkzaam. In het Heijmanscentrum bevindt zich ook hospice Mare.
Ik heb affiniteit met ouderen en ervaring met alzheimer/dementie cliënten.

 
 
 
Waarom doe ik dit werk?
 
Afgezien van het feit dat het fantastisch werk is, doe ik dit omdat ik in mijn werk als verzorgende veel voeten tegenkwam die door een pedicure behandeld moeten worden.
Als medisch pedicure mag ik alles behandelen. Als oncologisch voetzorgverlener heb ik het volgende doel:

De voeten van kankerpatiënten in een zo optimaal mogelijk conditie te brengen en te houden op een veilige manier.
U heeft een schriftelijke toestemming nodig van uw behandelend arts of oncologisch verpleegkundige om door een ovv-er behandeld te worden tijdens de chemokuren.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint